Home / Overig  / Gespot  / Webseries: Animals Eating Animals

Webseries: Animals Eating Animals

calvados
banner

Animals Eating Animals is een zesdelige webserie die de avonturen volgt van 2 culinaire vrienden in New York; Jeff Ryan Creager, chef de cuisine bij The Beagle en Jan Warren, headbartender bij Dutch Kills. De serie richt zich vooral op de meest rare en interessante vleesgerechten die worden geserveerd in NYC. In de eerst aflevering reizen de twee culinaire vrienden naar Bed Stuy om Do or Dine’s signature Foie Gras Donut en drankjes te proberen.

Bekijk aflevering 1 van Animals Eating Animals

Overige afleveringen Animals Eating Animals

In de tweede aflevering eten ze een hele varkenshoofd bij The Cannibal in Gramercy. Bij The Cannibal maakt Jan een Negroni stijl cocktail maar gebruikt hij bier en schotse whisky.

Bekijk aflevering 2 van Animals Eating Animals

In de derde aflevering nemen de heren plaats bij Congee op de Bowery om een aantal exotische dim sum gerechten te proberen.

Bekijk aflevering 3 van Animals Eating Animals

In de vierde aflevering bezoeken ze Brick Lane Curry House om deel te namen aan de befaamde Phaal Curry Challenge. Om je een beeld te geven de chef van Brick Lane bereidt de curry met een gasmasker op. Wie denk jij dat de challenge wint, Jan of Jeff?

Bekijk aflevering 4 van Animals Eating Animals

In de vijfde aflevering bezoeken ze Dutch Kills waar ze een African Flower maken en Kabab Cafe in Astoria waar ze smullen van lam testikels, hersenen en hart bereid door Chef Ali.

Bekijk aflevering 5 van Animals Eating Animals

In de laatste en zesde aflevering geven Jeff en Jan een dinner party voor hun vrienden. Zwezerik taco’s en Mezcal cocktail iemand?

Bekijk aflevering 6 van Animals Eating Animals

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!