Home / Overig  / Apps  / Ferran Adrià van El Bulli lanceert Adrià en casa

Ferran Adrià van El Bulli lanceert Adrià en casa

ferran-adria-app
banner

Spaanse sterrenchef Ferran Adrià heeft een app gelanceerd gebaseerd op zijn laatste schrijven. De app is speciaal gemaakt voor de thuiskok en geïnspireerd door de de maaltijden die geserveerd werden aan het personeel in zijn tijdelijk gesloten Catalaanse restaurant El Bulli.

De app is in samenwerking gemaakt met Telefonica die 31 drie-gangen menu’s bevatten. Ben je nog niet zo’n held in de keuken, geen probleem. De app zorgt er stap voor stap voor dat je de maaltijden kan bereiden inclusief een boodschappen lijst, een organisatorische gids, kooktips en de mogelijkheid om de foto’s van van je maaltijden te share op Facebook en Twitter.

De recepten zijn simpel en thuiskok vriendelijk met gerechten zoals vissoep met bonen en spinazie met ei.

De app is op dit moment helaas alleen beschikbaar in het Spaans op Amazon en iTunes voor €14.50 evenals de Kindle Fire, Kindle Fire HD en Android. Binnenkort is de app ook beschikbaar in het Engels.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!