Home / Nieuws  / Venuez Hospitality and Style Awards

Venuez Hospitality and Style Awards

sterkedrank
banner

Volgende week maandag is het weer zover. Dan worden namelijk de Venuez Hospitality and Style Award weer uitgereikt in Huis ter Duin in Noordwijk. Deze prijzen zijn elk jaar het hoogtepunt binnen de Nederlandse horeca. Er zijn verschillende categorieën waaronder die van beste interieur, restaurant en beste gebruik van technologie. Tijdens de vorige editie hadden wij het voorrecht om hier bij te mogen zijn en we hebben toen geweldig genoten van de hele avond vol met entertainment, een heerlijk diner en natuurlijk de awards.

Ook voor dit jaar zijn er dus weer verschillende prijzen te winnen en in onderstaand overzicht hebben wij even de voor ons belangrijkste genomineerden op een rijtje gezet.

BEST COCKTAIL BAR 2011

De bars die zijn genomineerd voor Best Cocktailbar 2011 worden beoordeeld op gastheerschap en service, productaanbod en kwaliteit, omgeving en sfeer.

GENOMINEERDEN:

BLENDER | ROTTERDAM
FREDDY’S BAR (DE L’EUROPE) | AMSTERDAM
LOBBY BAR (OKURA) | AMSTERDAM
SKYLOUNGE (DOUBLE TREE HOTEL) | AMSTERDAM

BEST STYLE BAR 2011

De genomineerden voor Best Style Bar 2011 worden beoordeeld op concept, uitstraling en de werkbaarheid van een prominente bar in een style venue (bar-restaurant). Tevens wordt gelet op het aanbod en de kwaliteit van dranken. Gastheerschap en service worden nauwlettend beoordeeld, net als actieve verkoop, presentatie en traffic.

GENOMINEERDEN:

BARRESTAURANT | OUDERKERK AAN DE AMSTEL
BAR BAARSCH | AMSTERDAM
KOOZIE | OSS
LEVEL | ROTTERDAM

BEST BARTENDER 2011

Dit is in onze ogen toch de belangrijkste award van de avond. Alle deelnemende bartenders zijn van te voren een hele dag bij de Bols Bartending Academy geweest om hun skills te tonen. Hierbij ging het onder andere om snelheid, kennis en mixology. Uiteindelijk zijn er drie bartenders overgebleven en dit zijn de genomineerden.

GENOMINEERDEN

TESS POSTHUMUS | DOOR 74
BOUDEWIJN MESRITZ | VESPER BAR
IVAR DE LANGE | DEMAIN

Dit zijn alle genomineerden in de categorieën die voor ons van toepassing zijn. Uiteraard zijn er nog veel meer prijzen te winnen en de gehele lijst met kanshebbers kun je lezen op de site van VENUEZ. Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd wie vooral de Best Bartender award mee naar huis mag nemen, want alle drie zijn het stuk voor stuk toppers uit de Nederlandse barindustrie en daarmee dus allen kanshebbers voor de titel. Hebben jullie enig idee of voorkeur?

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!