Home / Nieuws  / Tess Posthumus en Timo Janse openen cocktailbar

Tess Posthumus en Timo Janse openen cocktailbar

tessposthumus
banner

Definitieve locatie in centrum Amsterdam gezocht

Nederlandse topbartenders Tess Posthumus en Timo Janse openen een eigen cocktailbar in Amsterdam. Het duo achter onder meer Amsterdam Cocktail Week, Perfect Serve Barshow en Difford’s Guide NL verlaat na bijna tien jaar de internationaal gerenommeerde speakeasy bar Door 74. Naar een locatie voor de nieuw te openen cocktailbar wordt nog gezocht en tips zijn welkom.

Horecapand gezocht

Tess Posthumus, al 3 jaar in de top 10 beste bartenders ter wereld, en Timo Janse maken hiermee een volgende stap in hun carrière. Tess Posthumus: “Met onze kennis van cocktails en de waarde die we hechten aan hospitality willen we een onderscheidend concept wegzetten. Wat dat precies inhoudt maken we bekend zodra we een locatie hebben gevonden.” Daarbij roept Posthumus pandeigenaren op zich te melden. “We hebben een topconcept, een aantal investeerders, het enige wat we nog nodig hebben is een pand in centrum Amsterdam. Alle tips zijn welkom.”

Afscheid Door 74

Speakeasy cocktailbar Door 74 stond onder leiding van Janse en Posthumus drie jaar op rij in de lijst van World’s 50 Best Bars, met een toppositie van #15. Na 9 en 8 jaar staat het duo 30 september aanstaande voor de laatste keer achter de bar bij Door 74, waarna Janse en Posthumus zullen focussen op lopende projecten en het openen van de nieuwe eigen cocktailbar.

Alle tips voor eventuele horecapanden zijn van harte welkom en kunnen via horecapand@tessposthumus.com gemeld worden.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!