Home / Nieuws  / Schrijf je nu in voor Bols Around The World 2016/2017

Schrijf je nu in voor Bols Around The World 2016/2017

batw
banner

In 2007 lanceerde Lucas Bols haar eerste BATW competitie, een competitie waaraan van begin af aan duizenden bartenders van over de hele wereld hebben deelgenomen. Dit jaar viert BATW haar negende verjaardag en gaat terug naar de roots: Bols Genever!

Lucas Bols is op zoek naar de volgende Genever Pionier, een allround bartender met een business focus. De Pionier heeft veel kennis over Genever maar weet ook hoe hij of zij kan experimenteren met Genever. Een klassieke bartender met een passie voor de nieuwste trends.

Meedoen?

Inschrijven kan via www.bolsaroundtheworld.com. Je kan een profiel aanmaken tot 31 oktober, op 1 november zal de online ronde beginnen. De regionale finale zal plaatsvinden in februari 2017 met een bezoek van een van de Bols Genever iconen in jouw bar! De Bols Genever Iconen bestaan uit David Wondrich, Piet van Leijenhorst, Kate Gerwin, Malika Saidi en Ivar de Lange.

Finale

De winnaars van de 7 regio’s van over de hele wereld zullen van 8 tot 10 mei 2017 naar Amsterdam komen voor de finale. Tijdens deze finale tonen ze hun Genever concept in de ‘Geneverstraat’ in hartje Amsterdam.

Prijs

De winnaar van de finale krijgt als prijs de “Genever Pioneer around the world tour”. Een prijs waar je je kennis over Genever en bartending naar een hoger niveau brengt. Leer distilleren met de Lucas Bols Master Distiller in Amsterdam, bezoek een masterclass bij Tales of the Cocktail USA en leer ice-carving skills in Azië.

Maak nu een profiel aan op www.bolsaroundtheworld.com

Foto: Lucas Bols

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!