Home / Nieuws  / Santa Teresa rum nieuw in het assortiment van Holland Alcomix

Santa Teresa rum nieuw in het assortiment van Holland Alcomix

santa-teresa
banner

Holland Alcomix B.V., bekend van de merken Disaronno, Tia Maria, Isolabella Sambuca en Artic Techno, is per 1 oktober 2013 de Nederlandse importeur van de prijswinnende Santa Teresa rum uit Venezuela . Het assortiment zal bestaan uit: Santa Teresa 1796, Santa Teresa Gran Reserva en Santa Teresa Claro.
 
Algemene informatie Santa Teresa rum
Het familiebedrijf Santa Teresa, opgericht in 1796, heeft als fundament meer dan 200 jaar aan tradities. Onder de leiding van de 5de generatie van de Vollmer familie, produceert Hacienda Santa Teresa award winnende rum blends en gerijpte luxueuze (estate)rums. Santa Teresa is Venezuela’s oudste blended en aged rum producent en staat sinds 1909 geregistreerd. Al meer dan 30 jaar is Master Distiller Néstor Ortega verantwoordelijk voor de productie en kwaliteit van de award winnende rums van Hacienda Santa Teresa. Met zijn traditionele blik op vakmanschap is hij er van overtuigd dat er geen shortcuts zijn wanneer het gaat om het creëeren van een kwaliteits rum.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!