Home / Nieuws  / Rotterdam Bar Week

Rotterdam Bar Week

sterkedrank
banner

Na een succesvolle eerste editie van de Amsterdam Bar Week is nu Rotterdam aan de beurt. Van 25 tot en met 29 juni 2012 krijgt het Rotterdamse publiek de uitgelezen kans om leuke high-end adressen in de Maasstad te ontdekken.

Het evenement is vrij van toegangsfee waarbij de meest exclusieve veneus van Rotterdam in het teken staan van trends en beleving. Deelnemende veneus zijn onder andere Elit, 1NUL8, Vie Cafe, Eau Lounge, Holland Casino, Soho en De Kroon. Bezoekers kunnen ondanks dat het evenement gratis is vanaf mei memberships kopen om bij de venue die ze bezoeken een extra VIP behandeling te krijgen.

Voor degenen die niets willen missen biedt de website van Rotterdam Bar Week bezoekers vanaf eind mei de mogelijkheid in een paar minuten een eigen gepersonaliseerde route langs de deelnemende veneus die hen aanspreken samen te stellen. Daarnaast is via de gratis Bar Week app, het hele programma op iPhone en Android te bekijken.

Overige informatie

Datum: Van maandag 25 juni tot en met vrijdag 29 juni 2012
Tijd: Meeste dagen vanaf 17.00
Entree: Gratis toegang
VIP Membership: €25,00 te koop via de website en geven bezoekers een extra VIP behandeling
Website: www.barweek.nl (programma en app beschikbaar vanaf eind mei)

foto: Ming Chao

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!