Home / Nieuws  / Maharishi en Bagjack voor Disaronno

Maharishi en Bagjack voor Disaronno

maharishi-disaronno
banner

Disaronno is zo aan het eind van het jaar een wel heel bijzondere samenwerking aangegaan met cult merk Maharishi uit Londen en Bagjack, een producent van messenger bags uit Berlijn. Samen hebben de drie partijen namelijk een multifunctionale bottle sleeve gemaakt van leer met de bekende Maharishi bonsai forest print.

Eigenschappen Maharashi & Bagjack voor Disaronno

De leren sleeve heeft een aantal bijzondere eigenschappen: de voorkant van de bottle sleeve is uitgerust met een watervaste rits waar je al je belangrijke (niet al te grote spullen) kan bewaren. Op de achterkant van de Disaronno sleeve is een vakje aanwezig voor je visitekaartjes. De zijkant van de sleeve bevat een zeer luxe pen van Faber Castell, een Parker pen en een watervaste met 24 karaats goud bedekte USB stick.

Deze speciale editie van de ‘Maharishi en Bagjack voor Disaronno’ is gelimiteerd tot een oplage van 50 stuks en zal beschikbaar zijn vanaf 21 december bij Maharishi Store, Londen; SOTO, Berlijn; Storm, Kopenhagen; Hunting&Collecting, Brussel.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!