Home / Nieuws  / Holland Alcomix voortaan verder onder de naam Disaronno International

Holland Alcomix voortaan verder onder de naam Disaronno International

disaronno-international
banner

Holland Alcomix B.V., bekend van de merken Disaronno, Tia Maria, Isolabella Sambuca, Artic Techno en Santa Teresa Ron de Venezuela, gaat per 12 december 2013 verder onder de nieuwe naam DISARONNO INTERNATIONAL B.V.

“Wij zijn bijzonder trots om onze nieuwe bedrijfsnaam bekend te kunnen maken: Disaronno International B.V.. Bij de herpositionering van onze organisatie die begin vorig jaar is ingezet en de daarbij behorende strategie is de naamswijzing van Holland Alcomix B.V. naar Disaronno International B.V. volgens ons een logische stap. Disaronno International brengt ons in lijn met de merkbeleving van één van onze kernmerken. Naast de naamswijziging en het nieuwe logo, zal Disaronno International B.V. per 23 januari 2014 verhuizen naar een nieuwe kantoorlocatie die past bij de ingezette strategie. Met de nieuwe strategie en de bijpassende huisstijl, is Disaronno International klaar voor de toekomst”.

Aldus Bert de Winter, Country Manager Disaronno International B.V.

Het nieuwe adres per 23 januari 2014:

Disaronno International B.V.
Danzigerkade 223A
1013 AP Amsterdam

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!