Home / Nieuws  / Gouden Strik Awards 2016

Gouden Strik Awards 2016

goudenstrik-awards
banner

Een nieuw jaar betekent uiteraard weer een nieuwe editie van de Gouden Strik Awards! Ook dit jaar was Mystique Amsterdam the place to be voor de crème de la crème uit de barindustrie om getuige te zijn van deze spectaculaire awardshow. De brains achter deze ongesponsorde ‘voor bartenders, door bartenders’ awardshow zijn Misja Vorstermans en Fjalar Goud van ISAAC Company. “Geen gelul, maar wel met veel geouwehoer, lekkere drankjes en gezelligheid” zoals een echte bartender avond eruit hoort te zien.

Without further ado, de winnaars van dit jaar:

Best Bartender Drink
Mezcal

Best Bartender
Lennart Deddens – Barmanager Mr. Mofongo Groningen

Best Brand Ambassador
David Trampe – Loopuyt Gin

Beste Bartenderavond
Sorry Schat ’T Loopuyt bij NOAH Rotterdam

Beste Cocktailbar
NOAH Rotterdam

Snelste Bartender
Mads Voorhoeve – EBS

Tequila Train
Heeeeeel veel winnaars, een bar vol!

Best Bartender Competition
Diageo World Class

Best Bartender ‘in the hoed’
Kevin Kroon – Door 74 Amsterdam

Hall of Fame
Ricardo Sporkslede oprichter van The Fabulous Shaker Boys en Bartender Network mocht terecht deze award in ontvangst nemen. Samen met Ingmar Voerman en Arno van Eijmeren siert hij deze befaamde lijst.

Voor alle winnaars! Congrats! Op naar De Gouden Strik Awards 2017!
Bekijk ook de winnaars van 2014 en 2015.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!