Home / Nieuws  / Finest Call en Skinos nieuw bij Disaronno International

Finest Call en Skinos nieuw bij Disaronno International

skinos-bottle
banner

Disaronno International B.V. bekend van de merken Disaronno, TiaMaria, Isolabella Sambuca, Artic Techno en Santa Teresa Rum is per 1 mei 2014 de Nederlandse importeur van Skinos Mastiha Spirit uit Griekenland en Finest Call Premium Cocktail Mixes.

Finest Call Premium Cocktail Mixes

Wereldwijd wordt Finest Call Premium Cocktail Mixes in meer dan 70 landen verkocht en is daarmee uitgegroeid tot de wereldleider op het gebied van cocktail mixes. Het assortiment van Finest Call zal bestaan uit de READY TO MIX, FRUIT PUREE en de BAR ESSENTIALS lijn. Finest Call is bedoeld voor de kleinere bars waar de vraag naar cocktails steeds groter wordt en voor de grote volume zaken waar cocktails snel en kostenefficiënt gemaakt moet worden.

Finest Call is verkrijgbaar via de horeca groothandel en Cash & Carry.

Skinos Mastiha Spirit

Skinos won tijdens de San Francisco World Spirits Competition (2011 & 2013) en tijdens de Spirits International Prestige Awards (2013) al verschillende medailles. Daarnaast is Skinos door Imbibe Internationals Spirits Magazine benoemd als ”Top Notable Flavour 2014”. Een drankje om naar uit te kijken dus. Skinos is een Mastiha Spirit van het Mediterraanse, vulkanische eiland Chios, het milde klimaat van het eiland, de heet waterbronnen en de kalkrijke bodem, gecombineerd met een eeuwenoude distilleertraditie maakt Skinos een unieke likeur.

Skinos Mastiha Spirit is verkrijgbaar bij Gall & Gall, de zelfstandige slijter en diverse horeca outlets.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!