Home / Nieuws  / Disaronno 360˚ Experience

Disaronno 360˚ Experience

disaronno-mixingstar2015
banner

Altijd al meer willen weten over Disaronno? Met de Disaronno 360˚ app duik je in de wereld van Disaronno. Simone Caporale, Simon Difford en Giuseppe Gallo helpen je daar graag bij.

Via Simone ontdek je de creatieve kant van Disaronno van 1960 tot nu met meer over de inzetbaarheid en creativiteit van Disaronno in cocktails. Met Simon ontdek je wat Disaronno zo uniek maakt door te kijken naar de ingrediënten en de unieke vorm van de fles. Met Giuseppe kom je meer te weten over de geschiedenis van Disaronno door de legende van de schilder en de herbergier, de Reina Familie en het succes dat teruggaat tot 1525.

Deze hele ervaring is in 360 te bekijken via je smartphone met of zonder een kartonnen 3d bril. Naast de 360 content biedt de app nog een aantal extra’s zoals recepten met Disaronno, een interview met Mr. Augusto Reina en een behind the scenes filmpje bekijken van hoe de app tot stand is gekomen. Ga in een draaistoel zitten, pak je AH Dino VR-bril erbij en geniet van de Disaronno 360˚ Experience!

De Disaronno 360˚ Experience is te downloaden via de App Store of via Google Play

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!