Home / Nieuws  / Cointreau Limited Edition fles

Cointreau Limited Edition fles

cointreau-limited
banner

Afgelopen maandag is de limited edition bottle van Alexis Mabille voor Cointreau feestelijk gelanceert bij The Waterfront van restaurant Het Bosch te Amsterdam. In een druk bezette venue presenteerde de Franse modeontwerper Alexis Mabille de gelimiteerde fles voor de eerste keer aan het publiek.

De fles, bezaaid met zilveren bow-ties, werd enthousiast ontvangen door de genodigden. Onder het genot van een cocktail werd geproost op een succesvolle samenwerking. De bow-tie wordt gezien als het handelsmerk van Alexis Mabille en bleek een ‘perfect match’ te zijn met het tijdloze design van de Cointreau fles. De limited edition bottle by Alexis Mabille is alleen op aanvraag verkrijgbaar in zeer gelimiteerde oplage.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!