Home / Nieuws  / Bols Bartending Academy haalt Healthy Hospo naar Amsterdam

Bols Bartending Academy haalt Healthy Hospo naar Amsterdam

bols
banner

De horeca is een spannende, snelle en veeleisende industrie. De lange werktijden, fysieke belasting en ruime beschikbaarheid van verdovende middelen maken het niet de meest gezonde werkomgeving. Hoe blijf je fit en gezond in de horeca? Welke leefstijl keuzes maak je om een lange en gelukkige carrière te hebben in de horeca? Healthy Hospo helpt je hierbij.

Healthy Hospo is een non-profit organisatie met een enorme passie voor de horeca. De visie van deze organisatie is het verstrekken van informatie, advies en training op alle vlakken van mentale en fysieke gezondheid. Het streven van de organisatie is gezond, gelukkig en sterk horecapersoneel. In januari dit jaar lanceerde Healthy Hospo hun succesvolle nieuwe concept met een ‘Wellness Masterclass’ in London en nu haalt Lucas Bols, Healthy Hospo naar Amsterdam!

Wat?

De Healthy Hospo masterclass is een volledige dag, goed gevuld met inspirerende en interactieve seminars over alle facetten van een gezonde levensstijl zoals slaap, voeding en fysiek welzijn. We hebben verschillende internationale sprekers uitgenodigd die hun kennis en tips delen voor een gezonder en gelukkiger leven in de horeca. Een gezonde lunch is inbegrepen en onze laatste seminar van de dag is een optionele yogales. Omdat er een beperkt aantal plaatsen is voor de yogales moet hiervoor vooraf ingeschreven worden. De dag wordt afgesloten in de House of Bols spiegelbar met een verantwoorde cocktail.

Wanneer?

Op dinsdag 22 mei, 2018 van 10.30 tot 17.00, in de Bols Bartending Academy in Amsterdam.

Waar?

Bols Bartending Academy
Paulus Potterstraat 12
1071 CZ Amsterdam

Voor deze masterclass wordt 10 euro in rekening gebracht. Healthy Hospo investeert alle inkomsten in zijn missie de horeca een gezonde en gelukkige industrie te maken.


Bestel de tickets

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!