Home / Nieuws  / Bacardi Limited koopt St-Germain

Bacardi Limited koopt St-Germain

stgermain
banner

Steeds vaker zien we achter een bar St-Germain staan, een elderflower likeur die zes jaar geleden werd gelanceerd door Cooper Spirits Company. Ook Bacardi Limited is dit niet ontgaan en heeft sinds 8 januari 2013 St-Germain officieel in zijn portfolio opgenomen. Een goede zet van Bacardi Limited aangezien St-Germain een van de snelst groeiende elderflower likeur merken is in de VS en een populaire cocktail ingrediënt in high end barren.

Robert Cooper de oprichter van Cooper Spirits Company zal niet helemaal uit het beeld verdwijnen van St-Germain, hij zal namelijk blijven samenwerken met Bacardi als een “brand guardian” en woordvoerder. Met de hulp van Bacardi zal St-Germain echt een internationaal merk worden volgens Cooper. Iets wat erg moeilijk was geweest als Cooper dit zelf had moeten doen.

Foto: www.stgermain.fr

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!