Home / Nieuws  / Amsterdam Bar Week komt terug!

Amsterdam Bar Week komt terug!

alligator-swizzle
banner

Van 17 tot en met 21 september bruist Amsterdam weer tijdens de Amsterdam Bar Week. Exclusieve bars en high-end hospitality venues verrassen hun bezoekers elke avond een week lang met een bijzonder programma. Zo zijn er tastings, pop-up modeshows, live muziek en spectaculaire cocktail nights in de verschillende bijzondere boutique hotels, bars en restaurants die Amsterdam rijk is.

Over de Amsterdam Bar Week

Dat de high end hospitality cultuur uit Parijs, London, Barcelona en New York is overgewaaid, bewijst het daverende succes van de Amsterdam Bar Week 2011. Tienduizend bezoekers hebben genoten van het internationale bargevoel op eigen bodem; Nederland staat definitief op de cocktailkaart. Ook dit jaar weer op wereldstadniveau met een cocktail in de hand van pop-up bar naar modeshow.

Deelnemende venues

Rond de veertig venues stellen hun deuren open tijdens dit event, waaronder Dante, Skylounge DoubleTree by Hilton, Park Plaza Vondelpark, Hotel Pulitzer, Brasserie Londen by Hotel Notting Hill, Twenty Third by bar Okura, HPS, Hotel Arena, Sky Bar by Westcord Fashion Hotel, Herengracht, Door 74, Brix, Feijoa, MOMO, The Harbour Club, IZAKAYA, Njoy, Little Buddha en Bo Cinq. Deze bijzondere venues tonen tijdens de Amsterdam Bar Week hun passie voor horeca en hospitality op de meest uiteenlopende en originele manieren.

Memberships

Voor de echte liefhebbers zijn er dit jaar Memberships te koop à € 25. Met een Membership krijg je bij elk Bar Week event een VIP treatment. Denk hierbij aan een luxe goodiebag, een speciaal gemixt welkomstdrankje of gratis entree bij een hippe club of bar. Kortom: met een Membership, maak je de Amsterdam Bar Week op zijn best mee!

Amsterdam Bar Week App

Voor degenen die niks willen missen is er vanaf juli een Amsterdam Bar Week app beschikbaar. Hiermee kun je het volledige programma van de Amsterdam Bar Week bekijken. Deze app is gratis te downloaden met iPhone en Android. Daarnaast kan je via www.amsterdam.barweek.nl de ‘my bar week’ tool bekijken en met één druk op de knop een persoonlijk programma aanmaken en op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over de deelnemende venues!
Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Bar Week (het definitieve programma volgt in augustus) Hier vind je het programma, de deelnemende bars, partners en alle events die tijdens de Amsterdam Bar Week plaatsvinden.

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!