Home / Nieuws  / 3Sixteen x Handsome Coffee

3Sixteen x Handsome Coffee

3sixteen-coffee
banner

Handsome Coffee en denim specialist 3Sixteen zijn een samenwerking aangegaan om een tas te ontwerpen voor koffieliefhebbers. Daar waar bartenders liever een Meehan Bag hebben met bargear als inhoud hebben koffieliefhebbers de 3Sixteen x Handsome Coffee Roasters Travel Kit.

De travel kit bestaat uit een Aeropress, filters, een zak met koffiebonen, een Porlex mini hand grinder en een AWS digitale weegschaal. De tas zelf is ambachtelijk gemaakt door Teranishi Handcrafted met Chromexel leer geinfuseerd met wax, olie en vet in 89 stappen verdeeld over 28 dagen. De 3Sixteen x Handsome Coffee is verkrijgbaar voor $325 bij 3sixteen en verkrijgbaar in 3 kleuren: Havana Brown, Oxblood en Natural. Van elke kleur zijn maar 20 kits beschikbaar.

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!