Home / The Story Behind  / The Story Behind Fjalar Goud

The Story Behind Fjalar Goud

fjalar
banner

Fjalar Goud is zeker geen onbekende meer in de hospitalitywereld, zo mocht hij zichzelf in 2012 de beste bartender van Europa noemen. Inmiddels zit hij al ruim 10 jaar in de hospitality, maar wie is deze charismatische bartender, en waarom heeft hij de overstap gemaakt van de wereld van snelle auto’s naar de wereld van hospitality? Met “The Story Behind Fjalar Goud” willen wij meer weten over de man die onder andere als bartender heeft gewerkt bij The Fabulous Shaker Boys en Vesper Bar.

Tijdens dit filmpje verteld Fjalar onder andere over zijn overstap van Porsche naar bartender, waar zijn passie vandaan komt, ISAAC Company, Collins Barsystemen, trends in de barwereld en tips aan de beginnende bartender. Wist jij bijvoorbeeld dat Fjalar ooit een eigen bar had gehad in de Negenstraatjes? Of wat voor studie hij eigenlijk heeft gedaan en hoe hij zijn zakenpartner en vriend Misja Vorstermans heeft ontmoet waarmee hij samen ISAAC Company mee is gestart? Check dan onderstaand filmpje om deze vragen beantwoord te krijgen.

Het verhaal achter Fjalar Goud

Volgende keer bij “The Story Behind” hebben we Misja Vorstermans bij ons op kantoor waarbij hij zijn verhaal verteld over hoe hij ooit bartender is geworden.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!