Home / The Story Behind  / Spirit Society Patrón editie

Spirit Society Patrón editie

patron
banner

Maandag 29 september is het zover. De volgende Spirit Society staat alweer voor de deur. Deze Spirit Society zal geheel in het teken staan van tequila in een samenwerking met het 100% agave tequila merk Patrón. Dit keer zal het evenement plaats vinden in Mayer Manor aan de Nes 116 in Amsterdam. Met een rijkelijk gevulde namiddag zullen de deuren geopend worden om 13:00.

De inloop plus een lekker welkomstdrankje zal tot 13:30 zijn, waarna meteen afgetrapt zal worden met de introductie van de Patrón bartenders competitie.
Ter plekken is inschrijving mogelijk en alles wat je moet weten zal hier duidelijk behandeld worden.

De hoofdspreker van de dag; niemand minder dan Tequila legende Tomas Estes vliegt in om zijn woord te doen. Hij neemt deze gelegenheid aan om de geschiedenis van tequila onder de loep te nemen. Hierbij zal er ook een blik in de toekomst gedaan worden en hoe Patrón hierbij een zeer grote rol heeft gespeeld.

Het team van Door 74 zullen hun favoriete Tequila cocktails laten zien en proeven.

Ook zullen de Tales & Spirits eigenaren, Boudewijn en Lydia samen een seminar geven over de ware aard van tequila. Namelijk de ondeugende leuke kant van de spirit. Hoe tequila de meest seks beladen spirit is geworden en hoe je dit op een leuke manier kunt toepassen in cocktails.

Uiteraard word de dag afgesloten met Patrón drankjes en is er genoeg gelegenheid om bij te kletsen.
Helaas word je niet thuis gebracht en moet je om 18:00 weer op eigen benen staan.

Hopelijk zien we jullie allemaal voor deze buitengewone kans om wat te leren, wat te drinken en al je beste collega’s/vrienden weer eens allemaal bij elkaar te zien.

Tot 29 september, Salud!

Wil je hierbij zijn, RSVP dan naar info@fabulousshakerboys.com

Door de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor The Spirit Society!

programma-spirit-society

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!