Home / The Story Behind  / Falernum in 10 minuten

Falernum in 10 minuten

banner

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, organiseerden XO Hospitality (Lydia Soedadi & Boudewijn Mesritz) samen met Andrew Nicholls tijdens de Amsterdam Barweek een seminar over marmelade en siropen in de Vesper bar in Amsterdam.

Boudewijn liet tijdens de seminar zien hoe je in 10 minuten een Falernum kan maken, een ingrediënt die je veel terugziet in Tiki cocktails. Ook weten hoe je het moet maken. Bekijk dan onderstaand filmpje gemaakt tijdens de seminar.

 

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!