Home / Artikelen  / Wederom een limited edition Absolut

Wederom een limited edition Absolut

jamie-hewlett-absolut-vodka
banner

Absolut heeft weer een een limited edition uitgebracht en we moeten zeggen dat we het wel een cool design vinden. De bekende Engelse grafische ontwerper Jamie Hewlett heeft voor het Zweedse vodka merk een gelimiteerde fles ontworpen. Absolut London is een eerbetoon aan het creatieve verleden van de stad.

Hewlett, die vooral bekend werd door de band Gorillaz, ontwierp een fles die een ode is aan de Londense modepioniers van de afgelopen twee eeuwen. De diverse mode-kopstukken staan afgebeeld tegen een achtergrond van bekende gebouwen uit Londen.

Deze limited edition fles zal vanaf 1 maart te koop zijn en is vooralsnog alleen te koop bij Selfridges en Harvey Nichols. Vanaf 22 maart zijn er 50 exclusieve cadeauverpakkingen van de fles op speciaal geselecteerde adressen te koop.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!