Home / Artikelen  / Voorronde NCC | Door Nico Kager

Voorronde NCC | Door Nico Kager

banner

Op 29 juni houden we de voorronde van de Nationale Cocktail Competitie van de NBC. De voorronde zal plaatsvinden in Feijoa, Vijzelstraat 39 te Amsterdam. Aanvang 11.00 uur. nu is het mooie ervan dat elke bartender uit Nederland dit jaar kans maakt op een van de zes plaatsen in de finale op 6 juli in hotel the Grand in Amsterdam. Elke bartender die nog niet lid is van de NBC en die meedoet aan deze wedstrijd krijgt het eerste jaar gratis lidmaatschap van de NBC.

Wil je meedoen aan deze wedstrijd en kans maken om Nederland te vertegenwoordigen op de Wereldkampioenschappen van 5 t/m 10 november in het Hilton Hotel Warschau?
Schrijf je dan nu in door het inschrijfformulier voor 22 juni te sturen naar nkager@ziggo.nl

Nog even belangrijk: de NBC heeft altijd sponsors, dit zijn bijvoorbeeld de Monnik Dranken of Diageo maar ook bijvoorbeeld Hero en Campina Nederland. Nu loot een deelnemer altijd een sponsor en met deze sponsor dien je ook je drankje te maken. Internationaal kunnen de sponsors veranderen. Tevens hebben wij internationaal Fancy Drink en Perrier bekijk de reglementen dan ook goed door.

Voordat je aan de slag gaat krijg je een drankenfirma geloot waarvan je minimaal 1cl aan product moet gebruiken. De rest van je ingrediënten moet bestaan uit producten van de sponsorlijst SVNBC 2011! Lees de reglementen! Welke firma heb jij geloot?

Wij hopen weer op een groot en sterk deelnemersveld en kijken er naar uit om je op 29 juni a.s. te begroeten.

Met vriendelijke groet,
Nico Kager
Nederlandse Bartenders Club

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!