Home / Artikelen  / Vesper drinks | Winter Bourbon Sour

Vesper drinks | Winter Bourbon Sour

banner

Andrew Nicholls, bartender bij Vesper Bar in Amsterdam laat zien hoe je een heerlijke Winter Bourbon Sour maakt. De Bourbon die gebruikt is, is geinfuseerd volgens de sous vide methode waardoor de infusie wat normaal een paar dagen kost in een uur hetzelfde effect kan bereiken door met temperatuur en druk te spelen.

Binnenkort laat Andrew ook zien hoe ze bij Vesper Bar de Roasted Chestnut Mint Julep, Spiced Pear Margarita en de Dutch Winter Wallow bereiden. En natuurlijk is Andrew ook te zien als host van onze vrienden van Sipped.tv so stay tuned!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!