Home / Artikelen  / Veranderingen voor Galliano

Veranderingen voor Galliano

banner

Italiaanse likeurmerk Galliano gaat een aantal veranderingen doorvoeren in haar merk, voor het grootste deel gericht op de on-trade.

Zo krijgt Galliano Ristretto, die vorig jaar is gelanceerd een lager alcohol percentage, namelijk van 42.3% naar 30% om het een veelzijdiger product te maken. Dit wordt benadrukt door een trainingsprogramma dat wordt gelanceerd alsmede het aanmoedigen om het te serveren met cola. Ook espresso cups zullen gebrand worden met het merk om de smaak van koffie in Galliano Ristretto te accentueren.

Alle varianten, de Ristretto, L’Autentico en Balsamico zullen ook beschikbaar zijn in een 50cl formaat volgend jaar. Door deze verandering zal het voor bartenders ook makkelijker zijn om het product in de speedrail te bewaren zonder dat het te ver bovenuit steekt.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!