Home / Artikelen  / Venuez.be | Xavier Padovani | Capri Lounge

Venuez.be | Xavier Padovani | Capri Lounge

banner

Pfff… wat een maand was het weer, we zijn online en de eerste aflevering is een feit, bij deze wil ik nogmaals iedereen bedanken op de wijze waarop wij positief zijn ontvangen in de scene.

Ook ben ik zeer verrast na ons bezoek aan Venuez BE, de eerste editie van de Belgium Barshow waar veel internationale sprekers aanwezig waren met als doel de barscene in Belgie naar het volgende level te tillen, en dat is voor een eerste editie zeker gelukt. Wij als Sipped hebben een mooie reportage gemaakt van het tweedaags durende event en kan nu al verklappen dat wij o.a. een mooi interview klaar hebben staan met Global Brand Ambassadeur van Hendricks gin Xavier Padovani in aflevering twee.

Na Belgie zijn wij doorgereden naar Keulen waar wij twee hele gave venues hebben bezocht. Ik kende de stad een beetje maar was aangenaam verrast met het hoge niveau van het bartenden bij onze oosterburen. Ook was het leuk te zien hoe Andrew Nicholls voor het eerst sprakeloos was na het proeven van de white truffle Sazerac in de Capri lounge.

De volgende dag was het de beurt aan Heidelberg waar Europa’s beste flair bartenders klaar stonden om hun kunsten te vertonen aan de wereld en uiteraard Sipped TV.

Veel om naar uit te kijken voor de komende afleveringen dus stay tuned bij www.sipped.tv

Cheers Mike