Home / Artikelen  / Tequila Avion, voor de Rich and Famous

Tequila Avion, voor de Rich and Famous

banner

Er is een nieuwe tequila op de markt, namelijk Tequila Avion. Dit is een ultra premium tequila die op dit moment alleen nog maar in Amerika verkrijgbaar is en eigenlijk alleen voorbehouden is voor de echte jet set. Avion wordt geproduceerd door een familie die al vijf generaties agave verbouwen en deze blauwe agave wordt beschouwd als 1 van de beste die er te vinden is in het hoogste Jalisco gebied in Mexico.

De uitgesproken smaak van deze tequila komt tot stand door een combinatie van het langzaam roosteren op lage temperaturen om de natuurlijke smaak te behouden en door een ultra langzaam filtratie proces. Hierdoor heeft Tequila Avion een zeer zachte en rijke smaak. Avion is uiteraard verkrijgbaar in de bekende variaties Silver, Reposado en Anejo.

Heel misschien kwam de naam Avion al wel bekend voor onder serie kenners, want in het nieuwe seizoen van de hitserie Entourage komt dit merk al meerdere afleveringen naar voren. Dit komt doordat de eigenaar van Avion en de producer van de serie Entourage al jarenlang goede vrienden zijn. Het mooie is dat deze reclame voor Avion geheel gratis, want de zender HBO doet niet aan productplacement in hun series dus op deze manier komt Tequila Avion op een zeer goedkope manier aan publiciteit. Sinds Avion te zien was in de serie vliegt het werkelijk de winkels uit en dat hebben ze bij Tequila Avion dus maar goed bekeken.

Voor degene die werkelijk geen idee hebben waar we het hier over hebben, kun je hier onder een video bekijken van Entourage en Tequila Avion.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!