Home / Artikelen  / Tekort aan Manhattan in Manhattan

Tekort aan Manhattan in Manhattan

banner

De New York Post meldde vorige week dat het moeilijk was om in Manhattan een Manhattan te bestellen door een tekort aan een van de belangrijkste ingrediënten, namelijk Angostura bitters. Niet alleen in New York hebben ze er last van, maar ook in de rest van de wereld.

Het tekort aan Angostura Bitters komt door een probleem op de “bottling plant” in Trinidad.

Officielen van het huis van Angostura, CL Financial Group die problemen heeft met de liquiditeit, zegt dat het probleem komt van een bedrijf die de flessen levert en dus niet door eventuele financiële problemen.

Volgens de woordvoerster, Giselle Laronde-West, komt het omdat ze de flessen niet kunnen krijgen van hun reguliere distributeur, hierdoor moesten ze overstappen naar een Chinese distributeur. Dit nam meer tijd in beslag voor de verzending waardoor er een backorder ontstond.

Volgens haar is het probleem volgende maand weer opgelost.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!