Home / Artikelen  / Sailor Jerry komt met speciale kerst gift pack

Sailor Jerry komt met speciale kerst gift pack

sailor-jerry
banner

Zo langzamerhand komt het einde van het jaar weer in zicht. Het wordt weer kouder en de feestdagen komen er dus ook weer aan. Dat betekent dat er weer veel kado’s gegeven worden en Sailor Jerry speelt hier op in met een speciale “limited edition” kerst geschenkverpakking van hun spiced gold rum.

Er zijn slechts 6.000 gift packs beschikbaar en aangezien het een verzamelobject is, hopen ze bij Sailor Jerry natuurlijk dat ze als warme broodjes over de toonbank zullen gaan. Elke koker in de “A Good gift for Bad People” campagne bevat namelijk een van de vier limited edition prints met kunstwerken van de wijlen tattoo artist Norman “Sailor Jerry” Collins, naar wie het merk is vernoemd.

Golden rum is een van de snelst groeiende categorieën in de sector gedistilleerde dranken, en groeit drie keer de snelheid van de rum categorie als geheel. De totale omzet van golden rum wordt op dit moment geschat op € 50 miljoen, en is hiermee verantwoordelijk voor 21% van de totale markt voor rum.

Bij Sailor Jerry willen ze dan ook graag een handje helpen aan de verdere groei van de spiced gold rum categorie en gift packs zijn natuurlijk een perfecte manier om meer mensen bekend te laten worden met het product. Ondanks het speciale karakter van de verpakking, is de prijs gewoon het zelfde gebleven (zo rond de € 20). Klein nadeel is alleen, dat het nog niet zeker is of deze speciale editie ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Mocht je dus een fles willen hebben dan moet je even de plas over naar de UK. Kun je daar meteen ook de rest van je kerst inkopen doen toch.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!