Home / Artikelen  / Rafael Reyes winnaar van World Class Noord Europa

Rafael Reyes winnaar van World Class Noord Europa

banner

We hebben onlangs nog een kort interview met hem gehad en nu wint hij al zijn eerste Europese wedstrijd. Rafael Reyes –veelbelovend jong talent van MOMO Restaurant, Bar & Lounge Amsterdam- is de winnaar van de DIAGEO RESERVE WORLD CLASS Noord-Europa. Rafael zal Nederland van 11 tot en met 15 juli in New Delhi vertegenwoordigen voor de titel WORLD CLASS Bartender van het jaar.

In 3 verschillende rondes moest Rafael het tegen de concurrentie opnemen. Hierin werden de deelnemende barkeepers achter de bar beoordeeld op hun creaties, kennis en kwaliteit van de gemaakte dranken, maar ook hun flair en gastheerschap vormt een belangrijk onderdeel van de wedstrijd.

De World Class jury heeft besloten Rafael naar de World Class finale in New Delhi te sturen vanwege zijn geweldige barkennis, creativiteit en charisma. Rafael neemt het van 11 tot en met 15 juli op tegen de winnaars van 34 andere landen. Deze internationale elite van barkeepers zullen tegen elkaar strijden voor de titel World Class Bartender 2011.

“Wij zijn ontzettend trots op Rafael. Hij is bijzonder getalenteerd en maakt de meest verrassende cocktails, iets wat onze gasten reeds is opgevallen maar nu ook bij een breder publiek en internationaal onder de aandacht komt, zegt Yossi Eliyahoo – Directeur van MOMO Restaurant, Bar & Lounge Amsterdam.

Ook wij van Sensez willen Rafael feliciteren met deze fantastische prestatie en wensen hem succes tijdens de finale in New Delhi.

Bron: Persbericht MOMO

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!