Home / Artikelen  / Old Forester 2010

Old Forester 2010

banner

Er zijn redelijk wat bourbon merken op de markt, maar een bourbon merk kan zeggen dat het continu heeft geproduceerd, voor, tijdens en na de drooglegging. De naam van de whisky is Old Forester en naast de standaard editie lanceert Old Forester elk jaar een Birthday Bourbon editie.

De jaarlijkse editie wordt graag gezien door de bourbon enthousiast en nu de 2010 versie klaar is om de markt op te gaan staan ze te trappelen om er een te bemachtigen.

Omdat de Old Forester Birthday Bourbon hand geselecteerd is door Brown-Forman’s master distilleerder van speciaal gedateerde vaten is geen van de edities hetzelfde.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!