Home / Artikelen  / Naar het jaar 2010

Naar het jaar 2010

banner

Sinds onze start in April 2009 hebben wij al veel bezoekers mogen verwelkomen op Sensez, dit aantal staat nu op 15.000 unieke bezoekers met 60.000 pagina weergaven, we verwachten dat dit blijft stijgen in 2010 en we hopen hiermee steeds meer mensen kennis te laten maken met de mooie wereld van cocktails en spirits.

Niet alleen merken we de stijging van het aantal bezoekers maar ook de mensen om ons heen die ineens cocktails gaan maken door de site te bezoeken. De laatste tijd zien we ook dat de drankmerken steeds meer vertrouwen krijgen in dit online medium en we hopen dan ook, dat er in 2010 veel mooie samenwerkingen zullen ontstaan op dit vlak.

In het nieuwe jaar hopen wij jullie weer de juiste content te bieden en met veel moois in het vooruitzicht (waar we nog niet veel over kunnen vertellen) gaat dit helemaal goed komen denken wij. Rest ons alleen nog om jullie een ontzettend goed 2010 te wensen.

Marvin Besselsen
Roy Visser
Ming Chao

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!