Home / Artikelen  / Mobiele Bacardi cocktailbar

Mobiele Bacardi cocktailbar

banner

En dan bedoel ik niet de barren van Bacardi die je tegenkomt op verschillende events, maar een die echt makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Gebruik het bijvoorbeeld voor een feestje op het balkon of een barbecue in het park.

De mobiele bar is niet te koop maar te huur voor 1 dag bij aankoop van 3 flessen Bacardi bij de Gall & Gall. Hierbij betaal je geen huur maar laat je een borg achter van 100 euro en een kopie van je legitimatiebewijs.

Naast dat je een stevig goed te vervoeren mobiele bar huurt wordt de bar geleverd met rietjes, servetten, snijplank, muddler, shaker en barspoon. Glazen en inhoud zitten er niet bij, want die moet je zelf fixen.

Ben je zelf geen cocktail guru? No problem, bij de bar wordt een handleiding geleverd waarin tips, tricks, recepten en bereidingswijzen worden beschreven.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!