Home / Artikelen  / Misset Horeca zoekt horecaliefde

Misset Horeca zoekt horecaliefde

banner

Misset Horeca start een serie verhalen waarbij de liefde op de werkvloer een belangrijke rol speelt. Ze zijn op zoek naar mooie, ontroerende en opwindende verhalen.

Niet alleen hebben horeca mensen een liefde voor hun vak maar vaak ook voor elkaar. Relaties, huwelijken en nageslacht zijn niet vreemd in het wereldje. Zo wilt Misset laten zien hoe het is om een bedrijf te runnen met degene met wie je ook je bed deelt. Zijn er fricties of gaat het goed, dat zijn de vragen waar Misset zich mee bezighoud. Ook is Misset op zoek naar liefdes die opbloeien in de banken van hotelscholen en daarna stuklopen of juist heel goed gaan.

Alle verhalen zijn welkom, maar de liefdes moeten opgebloeid zijn op de werkvloer.

Heb je wat te delen? Bekijk dan de originele oproep van Misset Horeca.

bron: www.missethoreca.nl
foto: westcobblife.com

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!