Home / Artikelen  / Martini Gold X Monica Bellucci

Martini Gold X Monica Bellucci

banner

De nieuwe advertentie campagne voor Martini Gold door D&G werd dinsdag onthuld in Milaan met in de hoofdrol niemand meinder dan Monica Bellucci.

De commercial is gedirigeerd door Jonas Akerlund, die eerder ook al populaire muziek video’s maakte voor Madonna en Lady Gaga.

In de commercial – die een hulde brengt aan Oscar winnaar Federico Fellini’s ‘La Dolce Vita’ – zitten de designers aan tafel te zingen en lachen met Monica Bellucci.

De clip is zwart-wit en gesitueerd in Rome, waarbij de fles als enigste in kleur word getoond.

Dolce & Gabbana die zelf een paar martini bars bezitten hebben altijd al gezocht naar andere businesses dan mode. Ze zeggen zelf dat de dranken industrie een natuurlijk proces voor ze was.

De clip zelf is nog niet beschikbaar maar we hebben wel een behind the scenes interview gevonden met Monica Bellucci.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!