Home / Artikelen  / Louis XIII Rare Cask 43,8

Louis XIII Rare Cask 43,8

banner

De feestdagen komen eraan en het is tijd om ideeën op te doen. Wat dacht je van een fles Remy Martin Louis XIII Rare Cask 43,8 een speciale uitgave uit een vat. Deze editie wordt ook wel Cask 43,8 genoemd naar het alcoholpercentage van de cognac, dus niet om het vatnummer.

De fles van de Cask 43,8 lijkt op de fles van Remy Martin Louis XIII maar is dit keer gemaakt van zwart handgemaakt kristal. De hals is gekleed in palladium en de doos is van metaal. Door de spiegelende elementen in de doos komt de zwart kristallen fles goed tot zijn recht.

Wereldwijd zijn er slechts 786 flessen beschikbaar en elke fles wordt verkocht voor een prijs van 15.000 dollar. Mocht je het geld hebben en wil je verleid worden, bezoek dan de site van Louis XIII.

Vind je deze fles nou net iets te duur ga dan naar www.bottleservice.nl en haal daar iets leuks voor je vrienden, familie, vrouw, vriendin, minnares, minnaar of gewoon lekker voor jezelf.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!