Home / Artikelen  / Jameson Bartenders Ball 2011: Vintage Vegas

Jameson Bartenders Ball 2011: Vintage Vegas

banner

Gisteren was het dan eindelijk zover. Het was tijd voor het jaarlijkse Jameson Bartenders Ball. Het Ball is bedoeld om iedereen in de horeca te bedanken voor hun support aan Jameson. Dit jaar stond de avond in het teken van de 70’s Vintage Vegas Style. Er kon hierbij worden genoten van heerlijke Jameson cocktails. Ook was er de mogelijk om geheel in Las Vegas stijl, even te gokken (ik was wel heel blij dat het niet om geld ging, anders was ik heel arm de deur uit gegaan).

Uiteraard gaat het bij een thema avond erom dat alle gasten zich ook houden aan de dress code. En er waren er enkele bij die echt hadden uitgepakt. Rob Rademaker (Bols) zag er bijvoorbeeld uit als een geweldig foute Pimp Daddy en onze eigen Kevin Kroon was helemaal losgegaan met een raar pak, rode afro pruik en een veel te grote zonnebril (het was trouwens wel even wennen om hem zonder hoedje te zien). Zoals je hoort, was het een hele gezellige avond met heerlijke drankjes, lekkere muziek en allemaal gezellige mensen, die zichtbaar genoten van het feest.

We willen Jameson bedanken voor een fantastisch Bartenders Ball 2011 en we kijken nu alweer uit naar de editie van volgend jaar. Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent Jameson? Volg dan de Jameson Brand Ambassador, Hannah O’Leary op Facebook via http://www.facebook.com/hannahjameson.netherlands. We hebben trouwens ook nog een video van Hannah voor je, waar ze iedereen die gisteren aanwezig was, toch ook nog even persoonlijk wil bedanken voor een geweldige avond.

[nggallery id=46]
foto’s: Ming Chao

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!