Home / Artikelen  / Jameson Bartenders Ball 2011

Jameson Bartenders Ball 2011

banner

Beste Bartender,

Het is weer die tijd van het jaar, waar Jameson alle bartenders uit de Randstad uitnodigt om deel te nemen aan het jaarlijkse John Jameson Bartenders Ball. Na een geweldig Bartenders Ball van vorig seizoen, kunnen ze niet wachten om iedereen opnieuw te mogen begroeten. Dit keer op een andere locatie en met een iets andere invalshoek.

Het is geen geheim dat Jameson en film een soepele en smaakvolle combinatie zijn. Voor deze editie, is het dan ook geen wonder dat ze zich extra verdiepen in de wereld van film. Jameson heeft zich hiervoor laten inspireren door de kleurrijke wereld van de jaren ’70 & ’80 Las Vegas. Na een mooi evenement in 2010 gaat iedereen nu feesten in kleur, glitters en opzichtige decadentie zoals dat alleen maar kan in Las Vegas.

Make Your Mark, Be a hero. The John Jameson Bartenders Ball presents: Vintage Vegas

Ben jij die bartender uit de Randstad en wil je hier bij aanwezig zijn? Klik dan op de banner hiernaast of via deze link.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!