Home / Artikelen  / Homohoreca richting oude niveau

Homohoreca richting oude niveau

banner

Casper Reinders, eigenaar van Jimmy Woo en Bo Cinq heropent voormalig homocafe April en doopt de horecagelegenheid op de Reguliersdwarsstraat om tot Ludwig ii. Naast de heropening van “April” op donderdag 21 juli openen op dezelfde dag ook Havana en ARC weer hun deuren. De homohoreca in Amsterdam komt hiermee bijna weer terug op het oude niveau.

Naast het omdopen van ‘April’ in Ludwig ii gaat ook ARC verder onder de nieuwe naam Eve. Alledrie de zaken Ludwig ii, Eve en Havana gaan op de bewuste donderdag open, Havana is voor het grote publiek open en Ludwig ii en Eve houden een besloten feest voor genodigden. De dag erop zijn Ludwig ii en Eve weer toegankelijk voor iedereen.

Om dit te vieren zullen BNN dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de straat roze kleuren met hun speciale Homo 100-mix.

bron: Misset Horeca
foto: reguliers.net

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!