Home / Artikelen  / Vesper Drinks | Dutch Winter Wallow

Vesper Drinks | Dutch Winter Wallow

banner

We hebben eerder al kunnen zien hoe Andrew Nicholls een Winter Bourbon Sour en Spiced Pear Margarita maakte in de Vesper Bar. In het derde deel kunnen we zien hoe Andrew een Dutch Winter Wallow maakt. Hiervoor gebruikt hij een zeer bijzondere infusie; bacon infused jonge jenever.

In het vooruitzicht hebben we nog de Roasted Chestnut Mint Julep voor jullie in petto. En natuurlijk is Andrew ook te zien als host van onze vrienden van Sipped.tv so stay tuned!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!