Home / Artikelen  / Drinkology website

Drinkology website

banner

Pernod Ricard UK heeft een nieuwe website gelanceerd die volgens eigen zeggen de manier van netwerken en discussiëren voor bartenders veranderd. Gecreëerd in samenwerking met Henry Besant van ‘the Wordwide Cocktail Club’.

Naast Henry Besant zijn er andere bartender goeroes die elk een andere spirit vertegenwoordigen. Zo hebben ze Ian Wisniewski voor vodka, Geraldine Coates voor gin, Dave Broom voor rum en geblende whiskies, Gary Regan voor bars and booze en Thomas Estes voor agave distilaten. Informatie over de desbetreffende spirits zal bestaan uit geschiedenis, downloadbaren en zoekbare vintage cocktailboeken en recepten van Jared Brown en Anistatia Miller.

Benieuwd naar de website? Kijk dan even op de website van Drinkology.

Bron: Imbibe

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!