Home / Artikelen  / Drie jarig bestaan Demain Nijmegen

Drie jarig bestaan Demain Nijmegen

sterkedrank
banner

Onze vrienden van Demain uit Nijmegen, bestaan drie jaar. Deze bar wordt ook wel de beste bar buiten de Randstad genoemd. Mike Rambags en Ivar de Lange laten hier al hun creativiteit op het gebied van cocktails los. Inmiddels doen ze dit dus alweer drie jaar en dat betekend, tijd voor een feestje. Vanavond vanaf 21.00 kun je ze persoonlijk komen feliciteren onder het genot van een hapje en uiteraard een heerlijke cocktail (biertje mag natuurlijk ook hoor maar wij raden toch een cocktail aan). Naast alleen het vieren van dit heugelijke feit, wordt ook de nieuwe cocktailkaart gelanceerd. Dit is dus nog een extra reden om richting Nijmegen te komen.

Wij van Sensez willen dit niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom willen wij Mike en Ivar bij deze van harte feliciteren met hun drie jarig bestaan en uiteraard komen we vanavond ook even langs om samen met jullie te proosten. Mocht je ook langs willen komen, kijk dan hier voor de gegevens.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!