Cocktails van de top 3 tijdens de NCC finale.

Zoals we hier eerder op Sensez al over bericht hadden, waren afgelopen woensdag de NCC finales in The Grand in Amsterdam. De top 3 bestond uit Ivar de Lange, Mike Rambags en Timo Janse. Nu is het natuurlijk leuk om te weten wie er in de prijzen zijn gevallen maar nog veel leuker is het om te weten welke cocktails ze nu eigenlijk gemaakt hadden. Onderstaand hebben we de recepten van de top 3 even voor je op een rij gezet.
1. Ivar de Lange: Coriander Crusta
40 ml Makers Mark
10 ml citroensap
10 ml Chambord
2 ml Dry orange Bols
6 blaadjes coriander
Serveer met suikerand en sinaasappelschil in het glas.
2. Mike Rambags: Ame for the stars
40 ml Hendricks gin
10 ml citroensap
10 ml Agavesiroop
Abrikoos muddle
Paprika muddle
Shake
Opvullen met Ame druif abrikoos
3. Timo Janse: The bird is the word
30 ml Myers Rum
20 ml Chartreuse 9th Century
20 ml Frangelico
25 ml limoensap
5 blaadjes basilicum
Shake
Aftoppen met Perrier
Garnering: Basilicum, limoen, poedersuiker
So now you know, How Its Made.