Home / Artikelen  / Brandmeester’s komt met nieuwe siropen.

Brandmeester’s komt met nieuwe siropen.

banner

Brandmeester’s heeft sinds kort een nieuwe serie siropen in Nederland gelanceerd namelijk, Torani. De 24 verschillende smaken zijn gemaakt van natuurlijke aroma’s. Uiteraard zijn ze in eerste instantie bedoeld voor in de koffie maar ze kunnen natuurlijk ook heel goed gebruikt worden voor cocktails.

Torani is een familie bedrijf, gevestigd in San Francisco en de orginele recepten dateren uit 1923 en komen van oorsprong uit Italië. In het begin van 1990, was Torani betrokken bij het ontstaan van de latte. Koffie veteraan en vriend van de Torani familie, “Brandy” Brandenburger, zag Torani achter de toonbank staan en nam een fles naar huis om te experimenteren met espresso en gestoomde melk. Het resultaat van dit experiment van Brandenburger, was de eerste caffe latte in de VS. Sindsdien is het heel hard gegaan met het bedrijf en is het verkrijgbaar in meer dan 40 landen.

De ingrediënten voor de Torani siropen komen vanuit de hele wereld. De vanille komt bijvoorbeeld uit Madagascar. De cacao uit Brazilië en de ananas uit het altijd zonnige Hawaï. Hierdoor bevattten de siropen alleen maar natuurlijke aroma’s. Ze zijn onder meer verkrijgbaar in de smaken pepermunt, perzik, bloedsinaasappel mango, witte chocolade en caramel. In totaal zijn er 24 smaakvarianten.

Voor meer informatie check de site van Brandmeester’s

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!