Home / Artikelen  / Bols Bartending Academy host WSET

Bols Bartending Academy host WSET

banner

Na het succes in 2008 zal de Bols Bartending Academy wederom de WSET cursus hosten van maandag 21 juni tot en met woensdag 23 juni. Het WSET Professional Certificate in Spirits is een unieke en intensieve cursus waarin maar liefst 200 verschillende dranken worden behandeld. Tevens wordt deze cursus gegeven door grote namen uit de Wine & Spirits Industrie zoals Dave Broom, Ian Wisniewski, Nicholas Faith & Tomas Estes.

Naast het vergroten van de drankenkennis van de studenten zullen de sprekers van Taste & Flavour niet alleen zorgen dat de deelnemer zijn/haar examen haalt, maar hen ook motiveren om: 
- passie te krijgen voor verschillende dranken
- de wil om hun kennis te blijven vergroten 
- het zelfvertrouwen te krijgen om deze kennis te delen met anderen
- gasten te adviseren bij hun keuze.

Het WSET is opgericht in 1969 om onderwijs op het gebied van Wijnen & gedistilleerde dranken te vergroten, te promoten, maar ook verder te ontwikkelen. Inmiddels hebben 24.000 uit 41 verschillende landen hun certificaat behaald.

Het Professional Certificate in Spirits certificaat is ontwikkeld in 2004 in samenwerking met Taste and Flavour. Deze cursus richt zich niet alleen op bartenders, maar ook op andere functies uit de Wine & Spirits Industry om ook hen te motiveren hun kennis op het gebied van gedistilleerde dranken te vergroten. Bijna 5000 studenten behaalden hun certificaat en zij zullen hun voorraad beter kunnen beheren en gasten beter kunnen adviseren. Ex-studenten van de Bols Bartending Academy krijgen 5% korting op deze cursus.

wset_grootCursus duur


3 dagen van 9.00 tot 17.00 uur Prijs


€ 595,- (inclusief BTW) 
exclusief 5% korting voor Bols Graduates

Inclusief


– Eenvoudige lunch tijdens elke cursusdag

– Certificaat 

– Cursusboek

- 15% korting op bartending boeken in de House of Bols shop

kijk op www.bolsbartendingacademy.nl voor meer informatie.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!