Home / Artikelen  / Belvedere IX

Belvedere IX

banner

Belvedere Vodka heeft een tijdje terug officieel een nieuw product gelanceerd in samenwerking met de befaamde Parijse Graffiti artiest Andre.

Belvedere IX (je spreekt het uit als One-X) is Belvedere’s eerste nieuwe product in vele jaren en speelt in op de fusion van kunst en het nachtleven. IX creëert niet alleen een nieuwe categorie in de vodka wereld, de fles is ook iets nieuws en spannends.


Unieke Vodka

Geproduceerd volgens dezelfde wijze als Gin, bevat Belvedere IX negen ingrediënten; ginseng, guarana, acai, gember, zoete amandel, jasmijn, eucalyptus, kaneel en zwarte kers.

Al deze ingredienten zijn individueel gedistilleerd in micro-batches voordat het wordt geblend met 50% ABV Belvedere Vodka en “artesian water” om het karakter van de ingredienten naar voren te brengen en een unieke drinksensatie te creëren.

Verkrijgbaarheid

Deze speciale vodka is geintroduceerd tijdens de Cannes International Filmfestival in Mei en zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor de horeca.

Wanneer het in Nederland verkrijgbaar zal zijn weten wij nog niet helemaal zeker maar we houden je op de hoogte.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!