Home / Artikelen  / Bartender's Dream Job

Bartender's Dream Job

banner

Altijd al een Global Brand Ambassador willen zijn voor een drankmerk met een bijbehorend contract van $100.000,- ? Belvedere Vodka biedt jou deze kans.

De zoektocht naar de nieuwe Global Brand Ambassador van Belvedere krijgt een kick-off door Claire Smith en Belvedere-fan Chelsea Handler van ‘Chelsea Lately’ in de VS. Direct daarna opent de inschrijving op de officiële Belvedere Vodka Facebook fan page. Upload een kort eigengemaakt filmpje met je creativiteit in het mixen van vodkacocktails, je goede ‘skills’ en je bartender ‘personality’ in de hoofdrol en pak die droombaan.

Deelname: 15 september t/m 15 Oktober 2010
Log in op www.facebook.com/belvederevodka voor het laatste nieuws, om te stemmen op je favoriete deelener en voor de deelname voorwaarden.

Halve Finale: Gepland eind oktober in Londen waar de geselecteerde deelnemers mee zullen doen in de Cocktail Challenge, waarbij ze tien van hun favoriete cocktails in 10 minuten moeten maken voor een jury.

Finale: 15 December 2010, Los Angeles
7 finalisten zullen voor een celebrity jury panel de ‘final challenge’ afleggen.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!