Home / Artikelen  / Bar Convent Berlin 2010

Bar Convent Berlin 2010

banner

Helaas hebben we de Bar Convent in Berlijn dit jaar moeten missen, andere lotgenoten kunnen net als wij, de niet-Bar Convent gangers, de afgelopen dagen teruglezen op de website van Mixology.eu de organisatoren van de Bar Convent Berlin.

Aansluitend op de BCB is er zoals voorgaande jaren de Mixology Bar Awards 2010. De prijzen werden uitgereikt in 9 categorieën waaronder de nieuwe categorieën ‘Gastheer van het jaar’ en de ‘Bartender’s Choice’. Zoals gewoonlijk waren Greg Scholl en Philip Duff de host van de avond in een 5 uur durende programma. De uitslag is als volgt:

Bar Team van het jaar:
Roomers, Frankfurt

Nieuwkomer van het jaar:
Caroline Anais Rex, Golden Bar in München

Mixoloog van het jaar:
Stephan Hinz, Shepheard bar in Keulen

Gastheer van het jaar:
Santo Pupillo, Jahreszeiten Bar in Hamburg

Bar van het jaar:
Halbestadt, Wenen

Bartender’s Choice
Goslings Black Seal

Spirit van het jaar:
Sipsmith Gin

Award voor Lifetime Achievement:
Dale DeGroff

City Award:
Bar Community van Wenen

Ondanks onze aanwezigheid heb ik door middel van Ingmar Voerman een flesje Berlin Bitters van de Bitter Truth weten te bemachtigen, Ingmar bedankt! Hoe deze speciale gelimiteerde oplage smaakt zal ik binnenkort plaatsen op Sensez, nadat ik hem heb opgehaald bij Malika.

Heb jij echter wel het geluk gehad om dit jaar aanwezig te zijn? Deel dan je ervaring op deze pagina.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!