Home / Artikelen  / Ballantines graphic equaliser

Ballantines graphic equaliser

banner

Weleens een fles gezien dat oplicht op de beat van een nummer? Wat nou als ze binnenkort misschien wel achter de bar staan, trekt dat je aandacht?

De op batterijen draaiende flessen van Ballantines zijn gemaakt om je aandacht te trekken als je wat wilt bestellen aan de bar. De grafische equaliser reageert op de muziek in de omgeving en is ontworpen door de Londense bedrijf ‘The Core’ en maakt onderdeel uit van de ‘Listen to your Beat’ campagne van Ballantines.

De flessen worden niet verkocht aan consumenten maar worden wel gebruikt in kroegen en clubs door Europa. De campagne is gebaseerd op het idee dat als je naar je eigen beat luistert en je instinct volgt dat je keuzes zal maken die indruk maakt op anderen.

Of de flessen ook in Nederland verkrijgbaar zijn is nog niet bevestigd, maar we houden je op de hoogte.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!