Home / Artikelen  / Bacardi viert 150st verjaardag

Bacardi viert 150st verjaardag

ron-de-maestro-mmxii
banner

Zoals sommigen van jullie weten viert Bacardi dit jaar zijn 150st verjaardag. Uiteraard hoort er bij een verjaardag ook een speciale, limited edition rum: de Ron Bacardi de Maestros de Ron, Vintage, MMXII (2012).

De speciale rum is een blend van de fijnste rums die de afgelopen 20 jaar hebben gerust in eikenhouten vaten en zijn afgemaakt in 60 jaar oude Cognacvaten. De vintage blend wordt gepresenteerd in een handgeblazen 500ml kristallen karaf met de daarbij behorende leren verpakking.

Een stukje geschiedenis en een blend van de fijnste rum mag natuurlijk een prijskaartje hebben. Voor $2000 (+/-€1500) kan jij in het bezit komen van een van de 400 gelimiteerde karaffen.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!