Home / Artikelen  / Bacardi Legacy Cocktail Competition

Bacardi Legacy Cocktail Competition

banner

Na het succes van de afgelopen edities, waarbij deelnemers de klassieke Bacardi Daiquiri een eigen twist moesten geven. Is het nu tijd om deze competitie op internationaal niveau uit te rollen.

Dit jaar zullen 10 landen meedoen van ieder continent van de wereld om te zien welke bartender zijn naam mag voegen aan de Bacardy Legacy Challenge.

Om mee te doen moet je eerst door de signup ronde komen waarna de eerste fotoshoot zal plaatsvinden, daarna doe je mee aan de nationale finale in Amsterdam op 1 November 2010.

Op 14 April 2011 is de “Global Final” in Sitges, Spanje. In de tijd tussen de nationale en internationale finale worden de nationale finalisten naar London gestuurd om getraind te worden door de beste mixologen van de wereld.

Meer informatie of meedoen? Kijk dan op www.legacycocktail.com

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!